Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Peste 1.000 de sibieni în carantină. În două cazuri au fost date amenzi de câte 1.000 de lei

Peste 1.000 de sibieni în carantină. În două cazuri au fost date amenzi de câte 1.000 de lei

Inclusiv o pensionară revenită din străinătate a fost amendată deoarece nu a respectat măsura carantinei la domiciliu care i-a fost impusă pentru o perioadă de 14 zile.

1.047 de persoane sunt monitorizate ca fiind izolate în carantină la domiciliu ca urmare a revenirii din zone incluse pe ”lista galbenă”, alături de alte 724 de persoane aflate în izolare la domiciliu, ca urmare infectării sau SARS-CoV-2 ori a intrării în contact cu astfel de persoane. Acestea sunt datele comunicate pentru ziua de sâmbătă de către autoritățile județului Sibiu, care anunță faptul că în ultimele 24 de ore 128 de polițiști și polițiști locali au verificat situația a aproape 900 de sibieni aflați în carantină sau izolare, dar și a celor aflați în locuri aglomerate (centre comerciale, piețe, târguri etc).

Două persoane care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu au fost amendate din cauza faptului că nu au fost găsite acasă. ”Este vorba despre două femei în vârstă de 33 de ani, din Fofeldea, respectiv 65 de ani, din Bârghiș, revenite din străinătate, sancționate cu câte 1.000 de lei fiecare”, informează Instituția Prefectului Sibiu, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului în cursul zilei de sâmbătă.

În total, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 86 de amenzi. 5.500 de lei este valoarea cumulată a 74 de amenzi date pentru faptul că nu a fost purtată masca de protecție, iar 4.000 de lei este suma celor zece amenzi aplicate pentru cei care nu au respectat restricțiile impuse pe timp de noapte.

Vizualizari: 921

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus