Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

30 de paturi ocupate la ATI. Cifra internărilor în spitalele COVID din județ e la 50% din valul din noiembrie

30 de paturi ocupate la ATI. Cifra internărilor în spitalele COVID din județ e la 50% din valul din noiembrie

262 de persoane internate, 30 de pacienți în secțiile ATI ale Spitalelor COVID din județ. Aceste cifre, precum și tendința cazurilor din ultimele zile arată o creștere progresivă a numărului de cazuri în județ. După numărul de persoane internate, județul Sibiu se află la jumătatea valului pandemic din luna noiembrie. Maximul de internări în județ a fost atunci de 516 persoane, scăzând la un minim de 125, în 8 februarie. În ultimele 24 de ore au decedat trei persoane, numărul total al deceselor provocate de Covid ajungând la 755. În secțiile ATI sunt internate astăzi 30 de persoane, în total existând 46 de paturi pentru pacienți COVID. În spitalele COVID din județ sunt disponibile 520 de paturi.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 20855 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 98 de persoane. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 262 de persoane, dintre care pe ATI 30 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 644 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1102 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 748 persoane în izolare la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus