Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
1°C

Gabriel Tischer este noul președinte al FDGR Sibiu

Gabriel Tischer este noul președinte al FDGR Sibiu

Gabriel Tischer o înlocuiește pe Astrid Fodor la conducerea organizației județene a FDGR. Candidatul FDGR la președinția Consiliului Județean la alegerile de anul trecut a fost ales în funcție de către adunarea membrilor ai acestei organizații. Funcția de locțiitor al președintelui va fi deținută de Ladislau Ciocan, președintele organizației Mediaș. Din consiliul de conducere al Organizației județene mai fac parte Christine Manta-Klemens, Helmut Lerner și Alexander Guib.

Tischer este șeful grupului FDGR din Consiliul Județean.

Din organizația județeană a FDGR fac parte delegații din partea organizațiilor locale ale FDGR din județ, cât și toate persoanele alese pe listele FDGR în consiliile locale și Consiliul Județean.

Vizualizari: 2899

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Der Konig

Acum 8 luni

O înnoire binevenită a conducerii FDGR. Cei din Forum trebuie să realizeze în al 500-lea ceas că sibienii nu îi vor mai vota doar pentru numele de origine germană pe care îl poartă (unii), ci că trebuie să se reinventeze și să promoveze în demnități eligibile oameni de valoare, cu viziune și cu dorință de muncă. Sibiul este în cel mai de jos punct din ultimii mulți ani, situație care trebuie să ia sfârșit. Doamna Fodor este un experiment total nereușit și se impune retragerea ei, încă onorabilă. De identificat în comunitatea săsească o persoană capabilă, instruită și promovată spre primărie.
Raspunde

Yyy

Acum 8 luni

si asa incepe...prabusirea Forumului, I mean. o persoana mai mica (in sensul de meschina) nu ar fi gasit in tot partidul. exemplu: in Q2-20 parametrii de functionare economico-financiara ai aeroportului s-au prabusit, justificat (datorita pandemiei). situatia i-a adus pe el si pe colegii lui din CA sa nu isi indeplineasca indicatorii de performanta, justificat. au cerut actionariatului sa ajusteze indicatorii data fiind situatia industriei, justificat. ajustarea se implemenetaza, justificat. dupa o bucata: membrii CA in frunte cu acest mare vizionar merg din nou la actionari si cer sa isi primeasca bonusurile de performanta pentru ca si-au indeplinit indicatorii ajustati mai devreme cu foarte multe procente. wait, what?! tischer pentru noi este iordanescu doi...
Raspunde

Din interior

Acum 8 luni

Fals! In 2020 aeroportul nu a avut indicatori de performanta, fiind imposibil de definit in conditiile pandemiei. In 2019 si-au indeplinit indicatorii, dar au renuntat la bonusuri, informatie care a aparut si in presa! Suni a sindicalist frustrat, bro!
Raspunde

Apolitic

Acum 8 luni

Tare ma tem ca raul a fost facut deja si este iremediabil. D-na Fodor a reusit sa prabuseasca increderea sibienilor in Forum si nu cred ca domnul Tischer mai poate salva ceva . Peste 4 ani lupta va fi intre PNL si USR.
Raspunde

John doe

Acum 8 luni

Nu gasim pe cineva sa o inlocuim si de la primarie?
Raspunde

Fdgr = aceeasi mizerie

Acum 8 luni

precum cea damboviteana, daca nu mai rau ! vezi specimene gen arogantii fodor sau mezel - cel ce traduce preturile in pachete de tigari sper sa dispara cel tarziu la urmatoarele alegeri, precum alde
Raspunde

Lost In Loft

Acum 8 luni

Excelent,desi e tardiv acum cu babette pana in 2024 !!!!! Sa speram ca Tischer va reusi sa resusciteze cumva activitatea forumului si sa promoveze putinii oameni de valoare pe care ii mai au. in tot cazu.... bafta multa !
Raspunde

Vasile Presecan

Acum 8 luni

Chiar dacă e puțin târziu, această schimbare face bine FDGR-unui. Tischer și alți tineri trebuiau promovați demult în FDGR.
Raspunde

Penele Soma

Acum 8 luni

O idee buna, caci Fodor e cam depasita de evenimente si fara viziune. Sa speram ca isi revine forumul si sa nu ajungem sa aleaga sibienii, saltinbanci indolenti si incompetenti ca USR sau PNL, ori hoti aliterati ca PSD. Ne cam ajunge cu PNL, cam observam si noi ce le poate pielea... altceva decat sa isi racordeze clanurile si firmele de partid pe la bugetul local, n-au prea facut. Personaje ca si Turcan, Bibu sau Campean nu sunt cu nimic mai presus decat Trif sau acel Barna, care altceva decat lozinci nu stie si nici nu intelege, sunt toti aceeasi lătură. Asa ca, forum, reveniti-va, sunteti cam speranta noastra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus