Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Un nou centru de vaccinare dedicat publicului larg se deschide astăzi în Zona Industrială Vest, în parcarea companiei Continental

Un nou centru de vaccinare dedicat publicului larg se deschide astăzi în Zona Industrială Vest, în parcarea companiei Continental

Direcția de Sănătate Publică Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și autoritățile locale, la inițiativa si cu implicarea companiei Continental Sibiu, vor deschide astăzi un nou centru de vaccinare în Sibiu, pentru etapa a III-a. Coordonarea medicală a Centrului este asigurată de Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

Începând cu 15 martie, ora 13:00, programările la vaccinare în Centrul de vaccinare Platforma Industrială - Continental din Sibiu, din strada Salzburg nr. 8, sunt deschise cetățenilor, în platformă, prin înscrierea pe lista de așteptare pentru etapa III.

Centrul medical se află  în parcarea companiei Continental Sibiu din strada Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului) și este disponibil tuturor cetățenilor, angajaților Continental și familiilor acestora, prin programare pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, pe lista de așteptare.

Ne bucurăm să fim alături de Continental Sibiu și de autoritățile locale în acest proiect – deschiderea unui nou centru public de vaccinare în oraș, contribuind astfel la eforturile tuturor de a diminua efectele pandemiei de COVID-19. Sperăm ca fiecare persoană vaccinată să ne aducă cu un pas mai aproape de sănătate și de revenirea la viața noastră de dinainte de pandemie.”, a declarat Andreea Minuţă, director în cadrul Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

Costurile pentru infrastructura noului Centru Public de Vaccinare au fost suportate de Continental Sibiu. Centrul este amplasat la intrarea în compania Continental Sibiu, în Parcarea A1, și dispune de locuri de parcare pentru toți cei care vin la vaccinare cu mașina personală. Persoanele programate pentru vaccinare pot folosi și mijloacele de transport în comun – liniile de autobuz 11, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, care ajung la stația SC Continental. Centrul funcționează de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.

„Solidaritatea este una dintre valorile companiei noastre, iar implicarea în comunitatea din care facem parte este amprenta Continental. Încă de la începutul pandemiei am sprijinit orașul în lupta împotriva răspândirii COVID-19: ne-am implicat în campania Un Spital, O Comunitate, am înființat un centru de testare RT-PCR și Test Rapid și am derulat numeroase campanii de prevenție intern și extern. Sprijinul acordat pentru înființarea Centrului Public de vaccinare oferă atât angajaților noștri, cât și publicului larg posibilitatea de a se imuniza. Valorile noastre aduc astfel încă o dată, valoare adăugată comunității din care facem parte”, a explicat Lăcrămioara Dărăban, directorul de Resurse Umane al Continental Sibiu.

Modalitatea de înscriere a persoanelor în platformă este cea standard: din contul personal, orice persoană poate opta să se vaccineze în centrul de vaccinare din incinta Continental Sibiu prin alegerea locației “Centru de vaccinare Platforma Industriala - Continental și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria”. Adresa: Sibiu, Str. Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului). Data și ora vor fi comunicate în urma înscrierii pe lista de așteptare, prin SMS și email. Odată cu programarea pentru doza inițială, se va genera automat şi programarea pentru rapel.

Înscrierea pe lista de așteptare se poate face și prin programare telefonică, la numărul unic național  021.414.44.25 sau prin programare prin medicul de familie. În ambele cazuri, se va menționa locația “Centru de vaccinare Platforma Industrială - Continental și Rețeaua Privată de Sănătate, Regina Maria”. Adresa: Sibiu, Str. Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului).

Vizualizari: 7712

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Silviu

Acum 2 luni

Super! Chiar era nevoie de un nou centru de vaccinare la Sibiu. De fapt este nevoie si de alte centre in judet, stam foarte prost la nr de locuri ptr vaccinare, cu siguranta nr de doze alocate judetului nostru sunt proportionale cu nr de locuri. Multi cunoscuti de ai mei au migrat prin judetele vecine (sau chiar mai putin vecine) ptr a se vaccina, la Sibiu se termina imediat putinele locuri pe care le avem.
Raspunde

Cio

Acum 2 luni

oare când vor apărea pe lista de pe platforma de vaccinare toate centrele din județul Sibiu?
Raspunde

Un oarecare

Acum 2 luni

Simplu. Când n-o să mai fie locuri libere. Prietenii știu de ce.
Raspunde

Tin Foial

Acum 2 luni

Bagati in oameni cipuri 5g produse direct acolo la Continental! Uite asa scad preturile de logistica. Nu tu production planneri, nu tu logistic planner. Le iei de pe linia de productie si le bagi in cortul din parcare. Eficienta maxima!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus