Luni,
15.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru online și participăm la ateliere de creație

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru online și participăm la ateliere de creație

În acest weekend avem parte de mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Vizionăm spectacole de teatru, participăm la ateliere de creație  și transformăm weekend-ul într-unul eco. 

Vineri, 19 martie

Bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu weekend-ul se transformă în eco-weekend. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 19, Teatrul Radu Stanca vă invită să accesați scena digitală unde puteți vedea spectacolul „Mici crime conjugale”, de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu. Biletele pot fi achiziționare de pe site-urile Entertix, mySTAGE, iaBilet și Eventbook la prețul de 30 de lei per reprezentație. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Sâmbătă, 20 martie

De la ora 11, Teatrul Gong transmite online Atelierul de Creat Povești - Oița marionetă, coordonat de Diana Ribana. Detalii găsiți aici.

Muzeul Astra organizează în acest weekend un atelier de cusut și brodat. „În luna dedicată femeilor, închinată gingașiei și frumosului, retrăim povestea acului, instrumentul magic care, mânuit cu desăvârșită iscusință, înfăptuiește cele mai frumoase broderii. Astfel, în perioada 19 – 21 martie 2021, între orele 10.00 – 12.30 și 14.00 – 16.30, organizăm un atelier de cusut / brodat, eveniment dedicat persoanelor doritoare de a afla informații despre tehnicile de brodare, materialele folosite și utilitatea obiectelor brodate în trecut, în funcție de modelul broderi”, se  arată pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 17, Yoga Sibiu Studio organizează gratuit atelierul Spring Womb Celebration. Informații despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 21 martie

La ora 9, asociația My Transilvania organizează un picnic în Cindrel. Întreg programul de activități îl găsiți aici.

De la ora 19, Teatrul Radu Stanca prezintă în direct pe scena digitală spectacolul „O zi de vară”, în regia Ofelia Popii. Detalii găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus