Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Doi copii în vârstă de 3 ani internați la ATI - Pediatrie, cu COVID-19

Doi copii în vârstă de 3 ani internați la ATI - Pediatrie, cu COVID-19

O fetiţă şi un băiat, ambii în vârstă de 3 ani, sunt internaţi vineri la secţia ATI de la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, fiind diagnosticaţi cu COVID-19, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Ioana Mătăcuţă.

Fetiţa a fost internată la ATI cu COVID-19 joi, iar băiatul vineri, potrivit sursei citate.

"Primul copil este o fetiţă de trei ani şi două luni. Al doilea copil internat în ATI COVID este un băiat in vârstă de 3 ani. La acest moment este stabil hemodinamic şi respirator. Evoluţia din punct de vedere al infecţiei este staţionară, internarea în ATI fiind necesară din cauza comorbidităţilor", a explicat medicul Ioana Mătăcuţă.

În spitalele din judeţul Sibiu erau spitalizaţi vineri dimineaţa 280 de pacienţi cu COVID-19, dintre care pe ATI 37 de adulţi şi doi copii, potrivit Prefecturii Sibiu.

(Agerpres)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3106

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus