Sâmbătă,
24.07.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

Sibiul va avea două noi stații TURSIB

Sibiul va avea două noi stații TURSIB

Două noi stații de autobuz urmează să fie înființate de Calea Șurii Mici, fiind stații intermediare pe traseul autobuzului 19. Propunerea va fi supusă aprobării în Ședința de Consiliu Local ce va avea loc săptămâna viitoare.

Pe lista poriectelor care vor fi supuse aprobării în Ședința de Consiliu Local care va avea loc pe data de 23 martie se află și înființarea a două noi stații de autobuz. Stațiile vor fi de o parte și de alta a străzii Calea Șurii Mici, fiind stații intermediare pe traseul autobuzului 19.

„Ca urmare a extinderii cartierelor nou construite pe strada Calea Șurii mici respectiv cartierul Kastani Residence și cartierul West Side Park Residence, precum și a solicitării locatarilor din aceste cartiere propunem înființarea a două stații pentru transportul în comun de o parte și de alta a străzii Calea Șurii Mici în dreptul cartierelor menționate. Autobuzele vor opri în stațiile Kastani și West Side care sunt stații intermediare pe traseul 19 stația”, se arată în proiectul de hotărâre.

Stația Kastani se află pe strada Calea Șurii Mici pe direcția de deplasare spre oraș, iar stația West Side se află pe direcția de deplasare spre cartierul Magnolia.

 „Pentru siguranța călătorilor investitorii celor două cartiere au amenajat spațiile necesare pentru urcarea și coborârea călătorilor”, se mai arată în proiectul supus aprobării.

Mai jos puteți consulta propunerile pentru itinerariul și programul de circulație.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus