Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Sibiancă la plimbare cu mașina, în timpul nopții. Nu avea nici permis de conducere, nici declarație pe propria răspundere

Sibiancă la plimbare cu mașina, în timpul nopții. Nu avea nici permis de conducere, nici declarație pe propria răspundere

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost oprită de poliție vineri pe sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:30, în timp ce se deplasa cu mașina prin oraș. Autoritățile au constatat că femeia nu avea nici permis de conducere, nici declarație pe propria răspundere.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Bihorului. Aceștia au constatat că la volan se afla o tânără în vârstă de 23 de ani, domiciliată în localitatea Roșia, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, anunță autoritățile. Se pare că tânăra ieșise cu mașina la plimbare, neavând nici declarație pe propria răspundere, abatere pentru care a fost avertizată verbal. 

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 lună

dar de ce n-a fost amendata pentru lipsa declaratiei? avea ceva special?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus