Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

Acțiune de ecologizare și plantare de pomi fructiferi la Alma Vii. „Vom contribui cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului”

Acțiune de ecologizare și plantare de pomi fructiferi la Alma Vii. „Vom contribui cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului”

Locuitorii din Alma Vii sunt invitați vineri, 26 martie, să participe la o acțiune de ecologizare și plantare de pomi fructiferi. De la ora 14, toți cei interesați sunt așteptați în fața bisericii fortificate din Alma Vii pentru a li se alătura voluntarilor de la Fundația Mihai Eminescu Trust, inițiatorii acestui eveniment.

Participarea este gratuită și se adresează tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor comunității satului și să petreacă o după-amiază în aerul proaspăt în aerul Transilvaniei.

„Pe 26 martie, la ora 14:00, vă dăm întâlnire în satul Alma Vii, în fața bisericii fortificate, să contribuim cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului. Copii, tineri și părinți din sat sau de oriunde, sunteți invitați cu drag să vă alăturați voluntarilor și echipei Fundației noastre în acțiunea pe care am gândit-o pentru această primăvară. Ne asigurăm noi că nu ne vor lipsi materialele necesare, instructajul și gustările sănătoase. Vom petrece câteva ore în aer proaspăt de primăvară, în inima Transilvaniei, ne vom împrieteni între noi, cu satul, cu natura și voia-bună. Partea a doua a acțiunii a fost gândită ca un gest de mulțumire adus voluntarilor Mihai Eminescu Trust: în numele fiecăruia dintre aceștia vom planta un măr de soi tradițional în grădina centrului educațional din sat”, este mesajul transmis de organizatorii evenimentului.

Evenimentul este sprijinit de primăria comunei Moșna și face parte din cadrul proiectului REVEAL Alma Vii - Redescoperiți Alma Vii, co-finanțat prin Fondul Ambasadorial al Conservării Obiectivelor Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus