Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Ce facem în weekend? Plantăm pomi fructiferi și vizionăm spectacole de teatru online

Ce facem în weekend? Plantăm pomi fructiferi și vizionăm spectacole de teatru online

În ultimul weekend din martie avem parte de activități în aer liber, dar și de evenimente online la care putem lua parte de acasă. Vizionăm spectacole de teatru, participăm la ateliere de creație, plantăm pomi fructiferi, facem yoga și ne bucurăm de eco-weekend.

Vineri, 26 martie

Bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu weekend-ul se transformă în eco-weekend. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19:15, Yoga Studio Sibiu vă invită la o meditație ghidată „Chakra Balance - Meditation & sounds”. Detalii despre eveniment găsiți aici.

La ora 14, în satul Alma Vii, comuna Moșna se desfășoară o acțiune de ecologizare și plantare de pomi fructiferi. Cei interesați pot vedea mai multe detalii aici.

Sâmbătă, 27 martie

De la ora 10, în Porumbacu de Jos are loc o acțiune de ecologizare. Informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

La ora 19, Teatrul pentru copii și tineret „Gong” va transmite live pe pagina de Facebook spectacolul „Hermann visează”.

De la ora 19, pe platforma Scena Digitală a Teatrului Național Radu Stanca puteți viziona piesa de teatru „Orb de mină”, în regia lui Bogdan Sărătean. Detalii găsiți aici.

Duminică, 28 martie

De la ora 9, Sibiu Tour Guide, Transylvania Guide Sibiu şi Sibiu Tourism organizează o drumeție pe cărările păstorilor din Râu Sadului cu oprire la stână. Toate detaliile le găsiți aici. 

 

De la ora 11, Teatrul Gong transmite live pe pagina de Facebook „Atelierul de Meșterilit - Greierele și furnica”, coordonat de Aurelia Călinescu.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus