Miercuri,
17.08.2022
Thunderstorm
Acum
21°C

Șelimbărul își face Club Sportiv Comunal

Șelimbărul își face Club Sportiv Comunal

Un club sportiv cu 25 de ramuri sportive urmează să fie organizat în Șelimbăr, anunță primarul comunei Marius Grecu. ”Am propus înființarea unui club comunal pentru că dincolo de pandemie trebuie să ne uităm spre viitor. Va exista viață după coronavirus, vom putea ieși din nou din case, vom putea face din nou mișcare, ne vom putea întâlni din nou cu toții să participăm la activități sportive sau să fim simpli suporteri. Vrem să avem încurajăm sportul, mișcarea, activitatea în aer liber, vrem să avem copii preocupați de performanță, care știu ce înseamnă competiția în spiritul fair-play-ului. Am considerat că toți copiii șelimbărenilor au nevoie de un cadru organizat, civilizat, profesionist, în care să-și dezvolte prin sport mintea și fizicul”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Consilierii locali din Șelimbăr vor vota în ședința din această lună înființarea unui club sportiv al localității. Club Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr va fi o instituție publică de interes local înființată ”în scopul organizării și administrării activității sportive în vederea realizării activității de performanță, selecție, pregătire și participarea sportivilor la competiții sportive interne și internaționale, la ramurile de sport ce aparțin clubului”, după cum se arată în regulamentul de organizare atașat proiectului de hotărâre. Clubul ”va sprijini totodată sportul pentru toți, raportul pentru persoanele cu nevoi speciale și sportul pentru persoanele cu handicap în vederea menținerii sănătății, recreerii și socializării cetățenilor, care va fi realizat printr-un complex de activități bazate pe practicarea liberă a exercițiului fizic într-un mediu curat și sigur, individual sau în grup, organizat sau independent”, se mai arată în document.

Pentru început, clubul va avea în structură 25 de ramuri sportive: atletism, arte marțiale, baschet, box, carting, ciclism, culturism și fitness, dans sportiv, fotbal, karate, gimnastică ritmică, handbal, hochei pe iarbă, haltere, judo, rugby, șah, tenis de câmp, tenis de masă, oină, scrimă, sportul pentru persoane cu dizabilități, sportul pentru toți și volei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1400

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus