Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Tinerii sibieni sunt invitați să participe la ecologizarea parcului Sub Arini

Tinerii sibieni sunt invitați să participe la ecologizarea parcului Sub Arini

Consiliul Județean al Elevilor Sibiu și Leo Brukenthal Sibiu organizează, în data de 1 aprilie 2021, începând cu ora 14.00, o acțiune de ecologizare ce se va desfășura în parcul Sub Arini din municipiul Sibiu.

„Trash out challenge" este o campanie de ecologizare, gândită și organizată de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu și Leo Brukenthal Sibiu, ce are ca scop ecologizarea zonei din parcul Sub Arini, dar și dezvoltarea personală a tinerilor. Acțiunea de ecologizare va avea loc joi, 1 aprilie și se va desfășura pe grupe tocmai pentru respectarea tuturor normelor sanitare aflate în vigoare. Participanții vor primii din partea organizatorilor saci de gunoi și mănuși, iar aceștia sunt rugați sa își aducă câte un dezinfectant de buzunar și bineînțeles mască.

Astfel, cele două structuri fac apel către comunitatea de tineri din județul Sibiu să completeze formularul de înscriere ( link: http://bit.ly/trashoutchallenge ) dacă doresc să se implice, dar și să își facă prieteni noi ajutând planeta.

„Vă invităm la un eveniment de binefacere, o acțiune de ecologizare în Parcul Sub Arini. Echipele LEO și CJE Sibiu vor lucra din greu pentru a pune la dispoziție toate materialele necesare și vor asigura toate normele de protecție sanitară. Vă așteptăm!” - Vlad Popențiu, past president Leo Brukenthal.

„Trash out challenge are rolul de a strânge tinerii dornici de implicare pentru un scop comun: ecologizarea parcului Sub Arini. Pentru ca societatea în care trăim să aibă un viitor sustenabil, fiecare cetățean al acestei planete are datoria morală de a se implica măcar o dată în viață în asemenea acțiuni de ecologizare. Prin această cale dorim să tragem un semnal de alarmă pentru toți locuitorii județului Sibiu în privința preocupării pentru păstrarea curățeniei, aceasta fiind o responsabilitate ce aparține fiecăruia dintre noi!” a declarat Teodora Neaga, președintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

BON

Acum 3 ani

Foarte bună iniţiativa. Vă felicit! Prin anii '67-'70, pe când eram în ciclul 2, ne duceau cu greble în Sub Arini cam odată pe lună şi trebuia să adunăm gunoaiele în grămezi, pe care apoi la luau gunoierii. Acţiunea ar trebui repetată mai des!!!
Raspunde

Moșul

Acum 3 ani

Laudabila si in acelasi timp "discriminatorie", initiativa; mi-as fi dorit sa particip si eu, dar nu ma incadrez in categoria corespunzatoare de varsta, fiind 50+.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus