Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Premierul României: „în toamnă am putea să renunțăm la mască”

Premierul României: „în toamnă am putea să renunțăm la mască”

Premierul Florin Cîțu a declarat că la toamnă s-ar putea renunța la purtatul măștii, dacă va fi un număr destul de mare de cetățeni vaccinați până atunci, transmite Digi24.

Conform celor mai recente date de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, peste 1,8 milioane de români s-au vaccinat până în prezent cu unul din cele trei vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

„2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul milion de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a transmis premierul, într-o postare publicată pe Facebook-ul oficial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bine ar fi...

Acum 3 ani

Dar cred ca nici el nu crede ce spune. Din păcate mai e mult până departe cu virusul asta nenorocit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus