Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

AIOS: Se întâmplă! Primăria Sibiu a început relocarea arborilor de pe Calea Dumbrării

AIOS: Se întâmplă! Primăria Sibiu a început relocarea arborilor de pe Calea Dumbrării

Primii arbori sunt mutați de pe Calea Dumbrăvii, arteră care intră în reabilitare, anunță Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) pe Facebook. Un demers inițiat de AIOS își are acum finalitatea, după ce primii arbori care în mod normal ar fi trebuit defrișați pentru a se reamenaja strada, au fost relocați. ”Ne bucurăm că și Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) a contribuit la salvarea arborilor ce trebuie relocați în vederea amenajării pe Calea Dumbrăvii a pistei de biciclete și benzii speciale pentru autobuz. Astfel, Calea Dumbrăvii va deveni prima arteră SMART a Sibiului”, anunță AIOS.

Sunt enumerați și pașii care au dus la salvarea arborilor: ”Până acum au fost trecuți 8 pași, urmează încă mulți până la finalizarea proiectului: 1. Prima discuție în cadrul Adunării generale AIOS; 2. Primăria semnează contractul de execuție; 3. Constituirea grupului de lucru AIOS; 4. Ședință extraordinară a Grupului de lucru AIOS; 5. Scrisoare AIOS către PMS cu propunerea de relocare a arborilor; 6. Răspuns din partea Primăriei Municipiului Sibiu - relocarea este stipulată în contractul de execuție; 7. Întâlnire pe teren cu reprezentanții PMS, cei ai constructorului și AIOS - la inițiativa Primăriei; 8. Începerea lucrărilor”, se mai arată în postare.

Vizualizari: 4876

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Ghita

Acum 9 luni

Felicitări AIOS și vă mulțumim! Felicitări și Primăriei că v-a ascultat!
Raspunde

Neluțu O

Acum 9 luni

S-a luat un cuvînt și a devenit ,,kinki,, să fii smart,,! Orice se face în oraș, este smart:băncuțe smart, iluminat public smart.... acum stradă smart! Va da bine la unii dar...nu la toți. Așa era și cu gîndirea,,pozitivă,, ! Cuvinte de luat mintea la ,,proști,, ! Pînă cînd??? Sper că nu va mai dura mult.... și se va sparge buba!!!
Raspunde

Ombl

Acum 9 luni

parca incepem si noi sa scoatem capul din nisip
Raspunde

Bambi

Acum 9 luni

Ce o fi SMART in a distruge pomii si largi bulevardul doar pt biciclisti care oricum au deja in paralel o pista la cateva sute de metri in parc pe acelasi traseu ? Replantarea acestor arbori nu este fiabila, o sa vedeti. Unde vor fi replantati exact ca sa putem verifica ?
Raspunde

Birtu

Acum 9 luni

Vor face asta pentru imagine,apoi nu vor mai continua pentru ca costurile sint mai mari,dar au imagini si video asa ca oricand o arata ca si cum ar face asta tot timpul. Si de ce acolo la marginea padurii si nu in alt loc din oras?
Raspunde

Lamurit

Acum 9 luni

Deci asta fac incompetentii astia pe langa cimitir ? Distrug si spatiul ala verde, frumos ?!?!? CATA LISPA DE CREIER au indivizii astia.... doamne, imi vine sa vomit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus