Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
32°C

Dacă vedeți acest bărbat, sunați la 112. Familia l-a dat dispărut

Dacă vedeți acest bărbat, sunați la 112. Familia l-a dat dispărut

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Târnava, sat Târnava, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Un bărbat a sesizat ieri Inspectoratul de Poliție cu privire la faptul că, la data de 29 martie a.c., în jurul orei 07,30, socrul său, NEGREA IOAN,  în vârstă de 62 de ani, a plecat de acasă, din comuna Târnava, sat Târnava, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente:  înălțime 160 cm, greutate 60 kg, față ovală, ochi căprui, ten deschis, păr grizonat, tuns scurt, constituție atletică.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, pulover de culoare gri, o vestă din fâș de culoare neagră, o bluză de salopetă de culoare gri închis și pantofi negri,.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus