Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Un șofer beat a fugit de poliție, pe Șoseaua Alba Iulia. S-a oprit într-un stâlp

Un șofer beat a fugit de poliție, pe Șoseaua Alba Iulia. S-a oprit într-un stâlp

Un șofer care azi-noapte a făcut un viraj neregulamentar pe Șoseaua Alba Iulia a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție. Autoritățile l-au prins câteva străzi mai încolo, când bărbatul s-a oprit cu mașina într-un stâlp.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat azi-noapte, în jurul orei 00:45, un șofer care a virat la stânga neregulamentar, încălcând marcajul continuu, pe Șoseaua Alba Iulia. Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea pe Calea Turnișorului, unde a intrat în coliziune cu un stâlp, apoi cu o movilă de pământ, pe strada Distribuției, pe strada Autogării, pe Eduard Albert Bieltz, pe strada Batozei și apoi din nou pe Șoseaua Alba Iulia, unde a fost blocat și oprit de echipajele de poliție. După oprirea autoturismului, șoferul a coborât din auto și a încercat să fugă, fiind prins și imobilizat de către polițiști, transmit autoritățile sibiene.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Poiana Sibiului. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus