Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Vreți să vă dați cu părerea despre mobilitatea în Sibiu? Primăria are un nou chestionar

Vreți să vă dați cu părerea despre mobilitatea în Sibiu? Primăria are un nou chestionar

Pentru actualizarea Planului de mobilitate urbană durabilă a Sibiului, administrația locală a lansat prin intermediul unei firme un nou chestionar pe tema modului în care sibieni se deplasează ori ar dori să se deplaseze prin oraș.

Colectarea impresiilor sibienilor despre mobilitatea locală se va face atât prin intermediul unor anchete derulate de consultanții angajați în acest sens (SC Foreign Investment Projects Consulting SRL București), cât și prin chestionare on-line. Pe teren, anchetele vor fi derulate în perioada 5 - 16 aprilie. ”În perioada menționată, reprezentanții consultantului vor fi prezenți în toate cartierele municipiului, pentru a efectua recensăminte de trafic și anchete origine - destinație la toate intrările rutiere în municipiu, acțiune care se va desfășura cu sprijinul Poliției Rutiere Sibiu. De asemenea, vor intervieva sibienii prin intermediul unor chestionare adresate pietonilor și bicicliștilor și vor analiza sistemul de transport public prin măsurători ale numărului de pasageri în stațiile de autobuz și în autobuze”, informează reprezentanții administrației locale.

Care insistă pe un număr cât mai mare de impresii colectate de la sibieni. Pe care, prin urmare, îi roagă să acorde câteva minute celor care vor realiza anchetele pe teren, în cazul în care vor fi solicitați. ”În cazul în care, în zilele următoare, nu veți fi abordați pe stradă pentru a răspunde chestionarului privind mobilitatea urbană, vă invităm să vă exprimați punctul de vedere asupra mobilității în Sibiu prin completarea în format electronic a chestionarului disponibil aici”, se mai arată în comunicatul Primăriei. Completarea chestionarului consumă mai puțin de cinci minute.

Primul plan de mobilitate urbană durabilă a fost creat în 2016 și este un instrument folosit în special în demersurile de atragere de fonduri europene nerambursabile pentru finanțarea unor proiecte din acest domeniu.

Vizualizari: 2113

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

2cents

Acum 1 lună

Trebuie sa continuam planul de mobilitate de pana acum: drumurile noi cu sens unic din start si eventual impracticabile pentru autobuze, salubritate si pompieri, transport in comun cu cat mai putina electrificare, statii fara refugii (datorate drumurilor amintite anterior), legaturi proaste si zone complet inaccesibile, zero parcari subterane (nici macar in periferia orasului), semafoare nesincronizate, treceri de pietoni fara semaforizare, strazi reconfigurate cu dedicatie pentru baronii locali si proiectele lor imobiliare, inghesuirea cator mai multe si mai mari imobile fara parcari pe strazi care nu pot face fata traficului generat... Am uitat ceva? Probabil. Dar cred ca stim cu totii ca ceea ce ati facut pana acum in aceste directii au ajutat "mobilitatea" sibienilor din plin. Multumim. Presupun ca ar cam fi timpul sa ne rugam sa se inventeze teleportarea
Raspunde

Hop

Acum 1 lună

primarita de 2 mandate? ne se vede nimic in infrastructura acestui oras ....sa nu mai candidati ,lasati-ne !
Raspunde

Sofer

Acum 1 lună

Nu s-a mai facut un studiu si acu' 4-5 ani si nu s-a implementat nimic ?! Studiipeste studii si minciuni peste minciuni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus