Miercuri,
04.08.2021
Ploi Scurte
Acum
20°C

VIDEO Președintele Iohannis participă la Slujba de Înviere la Biserica Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu

VIDEO Președintele Iohannis participă la Slujba de Înviere la Biserica Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis le-a adresat un mesaj tuturor creștinilor care în această seară serbează Paștele. ”Tuturor creștinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate, Christos a Înviat, Kellemes húsvéti ünnepeket, Frohe Ostern! La mulți ani!”, a transmis președintele înainte de a participa la slujba de Înviere de la Biserica Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

”Vom depăși cu bine aceste momente grele”

Administrația prezidențială a transmis astăzi un mesaj venind din partea președintelui Klaus Iohannis cu prilejul sărbătorii de Paște celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici. "Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați. Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni", a transmis președintele într-un mesaj video postat de Administrația Prezidențială.

Vizualizari: 2082

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Munteanu

Acum 4 luni

Iarasi festivisme! Ne-am saturat de atata ipocrizie!
Raspunde

Marioara

Acum 4 luni

Bla-bla-bla... Sa fim seriosi!
Raspunde

Mihai

Acum 4 luni

Paste fericit .
Raspunde

M-am saturat

Acum 4 luni

L-am votat ca primar, ca presedinte... regret!
Raspunde

Munteanu

Acum 4 luni

Numai de mondenitati, de petreceri si de vacante ii arde! Si tara e vai de ei! Mai mare rusinea! Nici Basescu nu era asa de indiferent!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus