Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Băiețelul internat de mai multe săptămâni la ATI COVID se simte mai bine

Băiețelul internat de mai multe săptămâni la ATI COVID se simte mai bine

După mai bine de două săptămâni în care autoritățile au raportat faptul că doi minori, un băiat și o fată, se află internați pe secția ATI COVID a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, astăzi, 6 aprilie, raportul arată un singur caz. Din fericire, veștile sunt bune. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, medicul Ioana Mătăcuță, spune că starea băiețelului aflat de mai mult timp internat pe secția ATI COVID s-a îmbunătățit și că a fost mutat pe o altă secție. Cel mai probabil, urmează să fie externat. De asemenea, celălalt copil de pe secție are o evoluție favorabilă.

„Unul dintre cei doi pacienți internați pe secția ATI COVID a avut o evoluție bună și a fost transferat pe secție. Cel care a rămas la ATI își urmează tratamentul în continuare. Este vorba despre o minoră a cărei stare de sănătate este stabilă și se preconizează și în acest caz, mutarea pe secție. Lucrurile evoluează favorabil. Nu avem pacienți noi pe această secție”, spune dr. Ioana Mătăcuță.  

Sursa Foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus