Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Raluca Turcan anunță un proiect prin care familiile medicilor decedați de coronavirus primesc un ajutor financiar

Raluca Turcan anunță un proiect prin care familiile medicilor decedați de coronavirus primesc un ajutor financiar

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat astăzi, după ședința de Guvern că se lucrează la un proiect legislativ prin care familiile medicilor decedați în urma infecției cu noul coronavirus să primească un ajutor financiar. ”Există un ajutor de înmormântare, nu luăm în calcul un ajutor special, specific pentru persoanele care au decedat de coronavirus,  există însă în discuție un proiect prin care să se acorde un stimulent pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. Acest proiect este în stadiul de discuție între ministerele care trebuie să se pronunțe pe acest proiect”, a anunțat Raluca Turcan.

Ministrul a specificat că nu poate spune exact cuantumul sumei la care s-au gândit guvernanții. ”O să prezentăm detaliile, dar atâta timp cât ministerele discută între ele, nu are rost să spunem suma, dar luăm în calcul această idee”, a mai spus Raluca Turcan.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marcel

Acum 1 săptămână

Niste politicieni de r....hăt. În frunte cu nesimțitul de Iohannis și inculta Țurcan. Mai bine stătea înfundul Moldovei că e o proastă și incultă. Amândoi fac de râs Sibiul. Îiai completează și fascistul de Bârnă. Până dau ei o lege în folosul oamenilor ne ducem de râpă. Legea trebuia dată de anul trecut. Niste politicieni de tot că...tul, fasciști, antiromâni (toți din guvern) și securiști(Ciolos). Să-l ia pe Iohannis și să se ducă dracului. Pentru gestionarea pandemiei trebuie medici de calitate. Nu politrucii și Arafat și Gheorghiță pilosul. Avem specialiști pe care îi ignoră, le bagă pumnul în gură și îi amenință cu destituirea dacă nu fac ce le ordonă HER IOHANNIS & COMPANIA. Rușine?!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus