Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Afla cum te poate ajuta Ad-Avocat in caz de divort

Afla cum te poate ajuta Ad-Avocat in caz de divort

Divortul este o schimbare care marcheaza viata celor doi soti si care se poate derula rapid si pe cale amiabila sau pe durata mai indelungata pe cale judecatoreasca. Depinde in primul rand de intelegerea care exista intre soti pentru a alege o cale de a divorta in mod legal.

Divortul pe cale amiabila este cea mai simpla metoda si cea mai putin costisitoare. Are loc in fata unui notar si procedura se deruleaza rapid, in conditiile in care cei doi soti sunt de acord cu tot ce implica intreaga procedura.

Divortul pe cale judecatoreasca implica prezenta unui avocat divort pentru reprezentare si consultanta. Spre deosebire de divortul pe cale amiabila, divortul care se rezolva in instanta implica rabdare, costuri mult mai mari si mai mult timp, in functie de motivele divortului si de pozitia fiecarui sot. O sa vedem cum te poate ajuta un avocat de divort, cum se implica acesta in desfasurarea normala a procedurii de divort procedura de judecata si de ce este important sa ceri ajutorul unui astfel de avocat inainte de a depune cererea de divort.

Primele intrevederi le poti avea prin consultanta online, daca vrei sa economisesti timp si bani. Cand va fi cazul vei putea sa te intalnesti in mod fizic, fiind vorba de reprezentarea in fata instantei.

Ad-Avocat iti pune la dispozitie o echipa de avocati specializati in dreptul familiei, unde iti poti alege un avocat divort care sa te reprezinte pe toata durata procedurii. Descopera cum te poate ajuta un avocat divort din echipa Ad-Avocat “Punem la dispozitia clientilor serviciile unor avocati competenti si cu experienta de peste 10 ani in expertiza dreptului familiei. Atunci cand decideti ca vreti sa cereti divortul in instanta este indicat sa va consultati intai de toate cu un avocat specializat cu care ulterior veti putea colabora.”

Ne ocupam cu tot ceea ce implica redactare de documente necesare, cum ar fi cererile de chemare in judecata si cererile reconventionale, intampinari. Mentinem constant legatura cu clientul si ii stam la dispozitie in lamurirea aspectelor ce tin de stabilirea pensiei intretinere minor, domiciliul monorului, programul de vizita si autoritatea parinteasca. Analizam si ajungem la un acord cu cealalta parte privind legatura personala care poate fi stabilita cu minorul dupa divort”.

Un avocat divort va juca un rol important in impartirea bunurilor dobandite in timpul casatorie, o parte esentiala in cadrul fiecarui divort cu partaj, indiferent de motivele pentru care se intenteaza. Prin avocat se stabileste negocierea pentru stabilirea partajului prin acord, avocatul este cel care redacteaza actiunile si cererile legate de partajul bunurilor comune si de tranzactii.

Pe Ad-Avocat gasesti nu numai un avocat divort care sa te reprezinte si sa te consilieze, dar si un sprijin in perioada emotionala dificila prin care oricine trece in timpul divortului. Dincolo de aspectele legale care trebuie respectate, este important sa stabilesti o colaborare cu un avocat bazata pe incredere, profesionalism si confidentialitate.

Comunica de la inceput in mod sincer cu avocatul cu care vrei sa colaborezi, pentru ca acesta sa cunoasca toate datele problemei si sa-ti ofere de la inceput perspectiva sa de actiune si rezolvare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1743

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus