Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Amenzi de 5.000 de lei aplicate ieri în cadrul filtrelor de poliție din Cisnădie

Amenzi de 5.000 de lei aplicate ieri în cadrul filtrelor de poliție din Cisnădie

Polițiștii sibieni au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, în ultimele 24 de ore, în cadrul controalelor efectuate în județ, în contextul combaterii răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Prin activitatea polițiștilor și a jandarmilor din filtrele amplasate la intrările în Cisnădie, au fost aplicate ieri amenzi de 5.000 de lei și mai multe avertismente.

În cursul zilei de ieri au fost verificate 1.730 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 70 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 735 de mijloace de transport, din care 81 de mijloace de transport în comun. 

Cu această ocazie, polițiștii sibieni au întocmit un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, pentru aceeași persoană aplicând și o sancțiune contravențională de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării. Totodată,  au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.750 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În contextul instituirii măsurii carantinei în orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 1.358 persoane și 1.060 autoturisme. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 10 avertismente scrise și 5 amenzi în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și nerespectarea măsurilor dispuse privind deplasarea / libera circulație, transmite Prefectura Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus