Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Tranzacție pe piața medicală din Sibiu: MedLife mai face o achiziție

Tranzacție pe piața medicală din Sibiu: MedLife mai face o achiziție

MedLife a anunţat săptămâna aceasta finalizarea tranzacţiei prin care a cumpărat 60% din acţiunile clinicii Medica Sibiu, deţinută de medicul Dorel Aldea.

Medica Sibiu activează pe piața de servicii medicale private din 2001 și are în componență o policlinică, un laborator de analize medicale și un centru de medicina muncii.

În 2020, Medica Sibiu a înregistrat o cifră de afaceri de 3,7 milioane de lei.

„Chiar dacă pandemia a recalibrat planurile de dezvoltare din ultimul an, dar și pe cele de anul în curs, așa cum am anunțat, continuăm planul de extindere și dezvoltare, păstrăm deschis programul de achiziții. Avem în derulare trei – patru discuții avansate în România și una – două în afara granițelor. În calitate de companie românească, listată la Bursa de Valori din București,  vrem să dezvoltăm capitalul românesc, să îl ducem peste graniță și să ne consolidăm poziția la nivel regional”, a declarat Mihai Marcu (foto), Președinte și CEO MedLife Group, citat de Profit.ro.

Vizualizari: 2339

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus