Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Un tânăr din Texas își caută mama biologică, originară din Dumbrăveni, Sibiu

Un tânăr din Texas își caută mama biologică, originară din Dumbrăveni, Sibiu

Un tânăr născut în România își caută mama biologică, originară din Dumbrăveni, județul Sibiu. Anunțul băiatului a fost făcut pe pagina de facebook a organizației „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”. Oricine cunoaște informații despre mama sau familia acestuia îl poate ajuta să-și îndeplinească visul de a-și cunoaște familia. 

Un tânăr din Houston, Texas își caută mama, originară din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu. Numele băiatului, primit la naștere, este Valentin Ioan Calanos și povestește că a fost născut pe data de 12 septembrie, anul 1990, în Făgăraș, județul Brașov. A fost apoi adoptat de o familie din Houston, Texas, după ce a fost abandonat. Acum își caută mama biologică despre care știe că avea 20 de ani în momentul în care l-a născut. Băiatul mai spune că, din informațiile pe care le deține, mai are patru frați, însă nu cunoaște nimic despre tatăl său. Își dorește foarte mult să ajungă să-și cunoască părinții și rudele. Anunțul său a fost făcut public pe pagina de socializare a organizației „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.

„Salutări din HOUSTON, TEXAS!

Numele primit la naștere a fost VALENTIN IOAN CALANOS. M-am născut în 12 SEPTEMBRIE 1990, în  FĂGĂRAȘ, județul BRAȘOV. Am fost adoptat de o familie minunată și iubitoare din HOUSTON, TEXAS. Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele ADRIANA CALANOS. Mama este din oraș DUMBRAVENI, localitatea ȘAROȘ PE TÎRNAVE județul SIBIU. Avea aproximativ 20 de ani la nașterea mea. Dețin informația că mai am 4 frați. Informații despre tatăl meu nu dețin! Îmi doresc enorm de mult să îmi cunosc mama dar și tatăl, de asemenea toate rudele. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI mult anunțul meu, poate așa va fi văzut și de familia mea”, este anunțul publicat de organizație pentru a-l ajuta pe tânăr să-și găsească părinții naturali”.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 1 săptămână

Se vede clar ca e o balaochesa! Baiatul ar putea trece drept mexican in Texas!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus