Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Polițiștii caută un cisnădian care a furat 15 telefoane dintr-un magazin de pe Mihai Viteazu

Polițiștii caută un cisnădian care a furat 15 telefoane dintr-un magazin de pe Mihai Viteazu

Un bărbat este căutat de poliție, după ce ar fi furat 15 telefoane dintr-un magazin de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Complicele său a fost prins, fiind vorba de un bărbat de 34 de ani din Prahova.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 17 martie, în jurul orei 03:00, ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de telefoane de pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras 15 telefoane mobile, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 57.171 de lei.

Polițiștii sibieni au efectuat ieri două percheziții domiciliare în județul Prahova, localitatea Câmpina, și în județul Sibiu, localitatea Cisnădie. Cu această ocazie, a fost depistat unul dintre cei bănuiți de comiterea faptei, un prahovean în vârstă de 34 de ani, la domiciliul căruia au fost găsite 3 dintre telefoanele mobile sustrase. Față de prahovean s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.

De asemenea, cercetările continuă în vederea depistării bărbatului în vârstă de 37 de ani, din Cisnădie, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Acțiunile polițiștilor sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii sibieni continuă ancheta în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus