Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Protest anunțat în Piața Mare: ”interese obscure ale unora care încearcă să ne servească o nouă ordine mondială”

Protest anunțat în Piața Mare: ”interese obscure ale unora care încearcă să ne servească o nouă ordine mondială”

Doru Apostol, persoana care a solicitat autorizațiile pentru protestele sibiene din 2017 împotriva ”celebrei” Ordonanțe 13, anunță că a obținut autorizație pentru un protest împotriva intereselor obscure ale căror efecte au început să se vadă în contextul pandemiei de Covid-19.

Potrivit lui Apostol, protestul a fost avizat pentru a avea loc timp de două ore în Piața Mare a Sibiului, sâmbătă, de la ora 16:00. ”Ne dorim vechea normalitate înapoi. Nu suntem de acord cu «marea resetare», cu o normalitate promisă condiționată de vaccinare, cu transhumanism, cu înlocuirea, cum zic eu, a prostiei naturale cu inteligența artificială. Noi trăim o mascaradă, de un an. Efectiv sunt interese obscure ale unora care încearcă să ne servească o nouă ordine mondială – marea resetare a lui Klaus Schwab, pe care a prezentat-o la Forumul economic de la Davos, poveștile cu Bill Gates, Elon Musk, cu viitoarea societate care este un pic fascistă, trăiește numai cine vor unii și în ce condiții vor unii”, descrie Doru Apostol o parte din resorturile care l-au determinat să urce ceară autorizație de la Primărie.

În calitate de co-organizator al protestului, el susține că va interzice acapararea politică a demersului său. ”Dacă vine vreunul cu stegulețe de la, să zicem, AUR, îl trimit să vină și cu stegulețe și de la PSD și de la PNL și de la USR”.

Protestul organizat în Piața Mare ar putea să se transforme într-un marș, dacă numărul participanților este ridicat. ”Dacă ne adunăm 150 – 200 de persoane, rămânem în Piața Mare. Dacă trece de 500, eu împreună cu celălalt organizator hotărâm dacă mergem în marș. Dar având în vedere că e weekend și intervalul e scurt, chiar dacă nu sunt de acord cu restricțiile impuse în pandemie, nu o să sărim calul, totuși. Magazinele se închid la șase, până la opt trebuie să ajungi acasă, deci nu o să sărim calul”.

Apostol spune că e hotărât ca acest gen de proteste să îl organizeze cu regularitate. ”Ideea este să nu deturnăm noțiunea de protest, cum s-a încercat acum două săptămâni, când au ieșit golanii și interlopii și foști pușcăriași. Protestele trebuie să rămână pașnic, să poți veni cu copilul la protest”.

Foto: protestul de acum două săptămâni, de la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4086

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Patri

Acum 3 ani

am fost acum 2 sapt,intimplator nu sint nici interlop nici puscarias nici golan lozinci si clisee ,da asta e
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 3 ani

Oculta mondiala . bil gheit , soros , 5G-ul , cipurile din vaccinuri , reptilienii etc. , toti astia sunt dusmanii impotriva carora lupta capvizii ce se vor aduna sambata in piata. Eu sper doar sa fie cat mai putini astfel incat sa cred ca natia asta mai are o speranta si ca analfabetii functionali din piata sunt o parte infima din ea. Oamenii mor cu sutele in spitale , si din cauza lor , si ei cer ridicarea restrictiilor ! Sa va fie rusine criminalilor!
Raspunde

Ombl

Acum 3 ani

atat ai procesat tu din ce a declarat omul ala!? e fumat discursul asta al tau cu oculta s.a. . Pune mana si citeste si tu o carte semidoctule!
Raspunde

Ricky

Acum 3 ani

Dar de aia care au manifestat la Viena ce zici? Tot analfabeti functionali? De Texas ai auzit? De Dakota de Nord si Dakota de Sud ai auzit? Ai facut comparatie la grafice? Sa stii ca nu s-a facut nimeni intelectual doar ascultandu-l pe CTP. Nici macar destept.
Raspunde

Dan

Acum 3 ani

Ce sa-ti povestesc, "Cucosule" :)) Te-ai trezit tu, dasteptul lu' peste sa dai cu mucii'n fasole. Parerile tale de spalat pe creier sunt cunoscute. Au venit pe linia ierarhica de la centrul de comanda si s-au raspundit prin tembelizor. Esti doar unul din multii idioti utili care isi etaleaza prostia peste tot. Sa fii sanatos, da-te "Cucos" cat mai poti, ca dupa ce te injecteaza astia iti cad si penele si creasta, iti dispare mandria si ramai cu ceea ce esti de fapt: o ciara vopsita incurajata de altii sa creada ca este papagal (sau vreun "cucos" exotic)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 3 ani

Stai linistit ca toate tarile au analfabetii lor functinali , unele mai multi , altele mai putini.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silviu

Acum 3 ani

Astia merita sa se imbolnaveasca toti, sa vadă ce inseamna Covid-19, sa le iasa prostia pe nas!
Raspunde

C

Acum 3 ani

Eu am participat activ în 1989 la protestele de atunci. Fără autorizație de la onor Primărie. Sancțiunea pe atunci nu era în amenzi ci în gloanțe. Nu am cerut legitimație de revoluționar, deși aș fi fost îndreptățit. Ce e acum e (nici măcar ) pistol cu apă. Până nu ieșim cu toții ca în 1989, și tineri și bătrâni, nu se va rezolva nimic.Pe principiul „câinii latră, ursul trece”.
Raspunde

Munteanu

Acum 3 ani

Nu ies cand viata noastra este pusa intre paranteze - nu le pasa guvernantilor de noi - dar au iesit ca sa strige m.... Dragnea. Poftim! Dragnea e in puscarie, dar s-a terminat coruptia din Romania? Au venit coruptii lor la putere! Vlad Voiculescu - ministru doar cu liceul. Ca pe vremea stalinismului in RPR. Hai sa fim sanaosi, ca de restul au grija mai-marii lumii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus