Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Calitate la superlativ, acum într-o nouă imagine. Atelierul Sorana Gioielli s-a rebranduit 

Calitate la superlativ, acum într-o nouă imagine. Atelierul Sorana Gioielli s-a rebranduit 

Brand-ul dedicat bijuteriilor cu pietre prețioase și semiprețioase de lux Sorana Gioielli iese pe piață cu o nouă imagine, un nou logo, dar cu aceeași calitate superioară a produselor pe care le vinde. Cu noua imagine, bijuteriile din spatele brand-ului își propun să ofere o experiență celor care caută bijuterii de lux de la prima interacțiune din mediul online, până la modul de prezentare al produselor achiziționate.

Sorana Gioielli are acum o nouă imagine, un website performant cu magazin online, un logo cu o poveste unică și ridică standardul de imagine în nișa bijuteriilor premium.

Brand-ul Sorana Gioielli are în spate un bijutier cu o vastă experiență care reușește să îmbine cu succes pasiunea cu măiestria bijutieră - Sorana Monica Ruja. Ea este cea care în urmă cu trei ani a inaugurat atelierul bijutier Sorana Gioielli la Sibiu, un atelier cu aparatură de ultimă generație. Acum, atelierul Sorana Gioielli are un website pe măsură cu shop online pentru a oferi fiecărui utilizator o experiență, cea a bijuteriilor de top, realizate din aur sau platină, alături de diamante de calitate premium, cu claritate excepțională și tăieturi precise, ori cu pietre prețioase si semiprețioase.

Astfel, website-ul te întâmpină cu o imagine unitară, care face cinste brand-ului prin culori menite să scoată în evidență modelele de bijuterii unicat.

Magazinul online este clar, concis, gândit special pentru a veni în sprijinul celor care caută medalioane, inel cu diamante inele aur, inele de logodna, verighete, bratari, bijuterii aur sau high class jewelry. Site-ul oferă un modul facil de selecție pe criterii precum karate, culoarea aurului, diamante, pietre prețioase ori semiprețioase. Dacă ești interesat de bijuterii Sibiu, atunci atelierul Sorana Gioielli este locul ideal în care îți găsești modelul preferat și unicat.

Logo-ul Sorana Gioielli, o poveste unicată

În rebrandingul Sorana Gioielli este inclus și un nou logo, care ascunde o poveste unică, asemeni bijuteriilor produse în atelier. Simbolul care reprezintă acum imaginea atelierului Sorana Gioielli îmbină simbolul unei lebede, gingașe precum o bijuterie, cu cel al unui oval care reprezintă partea organică a elementelor care compun bijuteriile (metalul, pietrele naturale), iar detaliul care le aduce pe amândouă împreună subliniază rafinamentul.

”Noul nostru simbol reprezintă povestea bijuteriilor pe care le creăm, ceea ce vrem să transmitem cu fiecare bijuterie: gingășie, puritate, eleganță. Am ales lebăda special pentru că este una dintre cele mai majestice păsări, este un simbol al purității și al rafinamentului. Diamantul stilizat din logo și ovalul care cuprinde întregul design reprezintă energia creativă din spatele oricărei bijuterii create manual cu multă dăruire și pasiune, atât pentru creație, cât și pentru pietrele prețioase pe care le folosim”, a spus Sorana. “Ne-am folosit de povestea Rățușca cea Urâtă pentru a ilustra ceea ce Sorana face: transformarea alchimică într-o ființă superioară, transformarea unor metale și a unor pietre naturale în ceva ce poți purta cu mândrie zi de zi sau la orice eveniment exclusivist, o bijuterie unicat care să te reprezinte”, a spus partenerul Soranei, omul de afaceri italian pasionat de simbolism, Francesco Tacconi.

Pasiunea pentru frumos a reunit arta cu tehnologia bijutieră de ultimă generație, dar și cu oameni creativi care să ajute brand-ul să fie vizibil.

Agenția de marketing Kemo Advertising este în spatele imaginii noi a brand-ului Sorana Gioielli

Ca orice brand puternic, e nevoie de cineva care să transpună povestea acestuia în fapte, în design, într-un site axat pe rezultate și performanță. De acest lucru s-au ocupat cei de la Kemo Advertising, care și-au propus să ducă identitatea Sorana Gioielli la un nou nivel, unul potrivit pentru nevoile clienților brand-ului.

”Sorana a venit înspre noi cu o provocare, aceea de a transpune valorile brand-ului în mediul online. I-am oferit un website performant, cu un magazin online pregătit să suporte orice valori de trafic și cu opțiuni de plată online securizate și sigure, care să fie clar și ușor de folosit pentru clienții Sorana Gioielli. Website-ul la care am lucrat cu întreaga echipă este optimizat din punct de vedere SEO - un detaliu extrem de important pentru orice site ori magazin online care trebuie să fie vizibil în motoarele de căutare pentru a ajunge la clienți ori potențiali clienți. Folosim o soluție inovatoare și unică în acest moment în România în materie de creare website, iar Sorana a fost între primii noștri clienți care au beneficiat de un pachet nou, cu optimizare a la carte. Design-ul site-ului este unul care să completeze imaginile prezente aici, pentru a transmite excelența și rafinamentul brand-ului, iar logo-ul creat de designerii noștri transmite exact ce și-a dorit clienta noastră”, spune Sorin Cristea, fondator și CEO al Kemo Advertising.

Poți vizita și tu website-ul Sorana Gioielli la adresa www.soranagioielli.com pentru a studia produsele, dar și performanța site-ului.

Poți vizita și Atelierul Sorana Gioielli unde îți vei putea crea propria bijuterie alături de Sorana, care te va îndruma și ghida în minunatul univers al metalelor, diamantelor și pietrelor prețioase cu ajutorul ultimelor tehnologii din sectorul bijutier, în Sibiu, pe strada Tg. Pestelui la numărul 12 A. Programări la numărul de telefon 0729707895.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus