Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Polițiștii sibieni au dat duminică amenzi de 19.000 de lei, în contextul COVID

Polițiștii sibieni au dat duminică amenzi de 19.000 de lei, în contextul COVID

81 persoane au fost amendate că nu au purtat masca de protecție și 58 pentru că au plecat de acasă fără un motiv întemeiat sau fără declarație, după ora 20.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 2.961 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 1.734 de mijloace de transport, din care 10 mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 139 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei, dintre care:

- 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție; 

- 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

În cursul zilei de 11 aprilie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. 

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. 

În contextul instituirii măsurii carantinei în orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 1675 de persoane și 1125 auto. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 14 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus