Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Polițiștii au prins încă doi bărbați acuzați de obscenități în preajma locurilor de joacă din Sibiu

Polițiștii au prins încă doi bărbați acuzați de obscenități în preajma locurilor de joacă din Sibiu

Poliția Locală Sibiu a prins weekend-ul trecut doi bărbați acuzați de obscenități în preajma locurilor de joacă din Sibiu.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani și unul în vârstă de 49 de ani. Primul a fost prins aproape de Grădina Zoologică, într-un moment în care aceasta era plină de copii, în vreme ce al doilea a fost depistat chiar lângă un loc de joacă.

”Poliția Locală a desfășurat sâmbătă, 10 aprilie o acțiune în parcul Sub Arini  - pădurea Dumbrava în urma căreia au fost reținute două persoane care comiteau fapte obscene. 

În jurul orei 11.20 a fost identificat și reținut un bărbat în vârstă de 49 ani, în zona locului de joacă pentru copii de pe Calea Poplăcii. 

În jurul orei 14.30 a fost reținută o a doua persoană, cu vârsta de 34 ani, care comitea astfel de acte în zona de pădure dintre Zoo Sibiu și Muzeul Astra.

Ambii au fost predați Inspectoratului Județean de Poliție pentru cercetare, deschizându-se dosare penale”, au transmis pentru Turnul Sfatului reprezentanții Primăriei Sibiu.

Reamintim că în ultimele două săptămâni patru bărbați au fost filmați sau observați masturbându-se în spații publice, în vecinătatea unor locuri de joacă sau a Parcului Sub Arini.

Unul dintre ei a fost surprins când se masturba lângă un loc de joacă din cartierul Avantgarden, iar altul Poliția Locală a prins chiar de Poliția Locală, fiind acuzat că autosatisfăcea în diverse locuri publice din parcul Sub Arini.

Vizualizari: 2191

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Peter

Acum 3 săptămâni

Oare in astfel de cazuri,putem lua justitia in "propriile maini"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus