Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Primăria Sibiu deschide sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțări nerambursabile prin Agenda Culturală

Primăria Sibiu deschide sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțări nerambursabile prin Agenda Culturală

Primăria Municipiului Sibiu, anunță deschiderea Sesiunii 1 de depunere a solicitărilor de finanțări nerambursabile din fonduri publice pentru activități culturale non-profit, de interes general, pentru anul 2021.

Proiectele pot fi depuse începând cu data de 13 aprilie 2021 până la data de 12 mai 2021, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, din Piața Mică, nr. 25, etajul 2, cam. 201(de luni până joi în intervalul orar 8.30 - 15.30 și vineri între orele 8.30 - 13.00) sau pot fi transmise în format electronic la adresa de mail: agendaculturala@sibiu.ro. Toate propunerile, vor respecta termenul final de depunere, respectiv data de 12 mai 2021, ora 13.00.

Propunerile de proiecte transmise pe e-mail, vor fi confirmate de primire, prin transmiterea către ofertant a numărului de înregistrare aferent proiectului.

Cererea de finanțare și Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice pentru activități culturale non-profit, de interes general, pot fi descărcate de pe site-ul www.sibiu.ro, secțiunea Agenda Culturală 2021.

Informații suplimentare pot fi obținute prin e-mail la: agendaculturala@sibiu.ro sau telefonic: 0269.506.505.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus