Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Doi copii, internați la ATI Pediatrie Sibiu. Un bebeluș de cinci săptămâni se află în stare gravă

Doi copii, internați la ATI Pediatrie Sibiu. Un bebeluș de cinci săptămâni se află în stare gravă

Trei copii se aflau în această dimineață internați pe secția ATI COVID a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu. Din fericire, evoluția unuia dintre ei a fost favorabilă, iar în cursul zilei de astăzi a fost mutat pe secție. Astfel, în acest moment au rămas pe Terapie Intensivă o fetiță de 9 ani cu evoluție favorabilă și un bebeluș de cinci săptămâni, aflat în stare gravă.

În acest moment, pe secția de Terapie Intensivă COVID a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu se află internați doi copii, spun reprezentanții Instituției Prefectului. Este vorba despre o fetiță în vârstă de nouă ani, din Horezu, județul Vâlcea, care a fost transferată direct in ATI în urma cu cinci zile. Potrivit celor de la spital, fetița asociază comorbidități, dar evoluția eu este una bună. Aflat în stare gravă, însă, este un bebeluș de numai cinci săptămâni. Acesta a fost transferat pe secția ATI a spitalului din Sibiu în urmă cu trei zile, din județul Caraș Severin. Conform medicilor, sugarul are tulburări nutriționale, iar evoluția lui este una nefavorabilă din punct de vedere respirator și neurologic.

Un al treilea copil era internat pe această secție de dimineață. Este vorba despre o fetiță de 11 ani din Sibiu, internată de o zi, fără comorbidități. Evoluția ei a fost una bună, astfel că a fost transferată în cursul zilei de astăzi pe secție.

În total sunt internați zece copii în secțiile CODIV ale Spitalului de Pediatrie. Doi sunt pe ATI și opt pe secție.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 17355

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus