Luni,
17.05.2021
Ploi Scurte
Acum
13°C

Femeie răpită în Hunedoara: A fost adusă la Sibiu și forțată să stea într-o fostă centrală termică

Femeie răpită în Hunedoara: A fost adusă la Sibiu și forțată să stea într-o fostă centrală termică

O femeie din Hunedoara a fost răpită de soțul pe care îl părăsise. Bărbatul a răpit-o, a agresat-o și a adus-o la Sibiu, unde a sechestrat-o într-o fostă centrală termică. 

Judecătoria Deva l-a condamnat la trei ani închisoare pe Ştefan Constandin, un bărbat acuzat că şi-a răpit soţia, a ţinut-o cu forţa într-o clădire din Sibiu şi a agresat-o, relatează Adevărul.

Bărbatul a fost reținut în 4 decembrie 2020, pentru infracţiuni de violare de domiciliu, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal. În acelaşi dosar a fost condamnat la un an de închisoare şi Cornel Todor, un apropiat de-al său, care l-ar fi ajutat pe Ștefan să își sechestreze soția. Potrivit anchetatorilor, în 30 noiembrie 2020, Ştefan Constandin s-a deplasat în satul Brănişca din judeţul Hunedoara, unde știa că locuieşte soţia sa, împreună cu concubinul acesteia. Bărbatul a intrat fără drept şi fără consimţământul acesteia în curte şi apoi în casă, refuzând să plece atunci când femeia i-a cerut acest lucru. 

„În sarcina aceluiaşi inculpat s-a mai reţinut că în data de 30 noiembrie 2020, împreună cu inculpatul Cornel Todor, în ciuda opoziţiei exprese a persoanei vătămate a lipsit-o pe aceasta de libertate, luând-o pe aceasta împotriva voinţei sale din locuinţa sa, urcând-o într-un autovehicul, condus de suspectul Cornel Todor şi transportând-o la sediul firmei sale, o fostă centrală termică din Sibiu, unde a continuat să o ţină împotriva voinţei sale până în data de 1 decembrie 2020, în jurul orei 11:00.  De asemenea, s-a mai reţinut în sarcina inculpatului că în data de 30 noiembrie 2020, a târât-o de păr pe persoana vătămată, soţia sa, şi a muşcat-o de mână, în timp ce se aflau în comuna Brănişca, continuând apoi să îi aplice lovituri pe tot corpul, pe toată durata deplasării din Brănişca spre Sibiu şi inclusiv după ajungerea la destinaţie, până în data de 1 decembrie 2020, provocându-i astfel acesteia leziuni traumatice care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale”, se arată în dosar. 

Apropiatul bărbatului a fost acuzat că i-a acordat ajutor acestuia, atât la răpirea femeii, cât şi în timpul în care acesta şi-a agresat soţia.

Sursa: adevarul.ro

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus