Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Liber la vaccinarea cu AstraZeneca, de vineri: 689 de locuri disponibile în Sibiu. Număr de ordine pentru cei de pe lista de așteptare

Liber la vaccinarea cu AstraZeneca, de vineri: 689 de locuri disponibile în Sibiu. Număr de ordine pentru cei de pe lista de așteptare

689 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca sunt disponibile în județul Sibiu potrivit datelor platformei de vaccinare din această seară, 15 aprilie.  Autoritățile anunță că de mâine, 16 aprilie, persoanele care doresc se pot imuniza anti-COVID cu vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) fără programare în platforma naţională.

Cele mai multe locuri - 417 - sunt disponibile la centrul C2 de la Redal Expo din municipiul Sibiu. La Casa de Cultură din Cisnădie mai sunt 231 de locuri, iar la mall- ul din Șelimbăr - 40. 

Platforma națională de vaccinare afișează și capacitatea zilnică de vaccinare a fiecărui centru, iar persoanelor aflate pe lista de așteptare le este atribuit un număr de ordine din cadrul categoriei de risc.

"Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) şi în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri şi instrucţiuni", informează autoritățile, printr-o postare pe Facebook.

Specialiștii recomandă:

-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;
-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;
-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus