Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Bărbat căutat de familie, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Bărbat căutat de familie, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Brateiu, sat Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

O femeie a sesizat ieri poliția cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie, în jurul orei 11:30, KORE MARIUS, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă, din comuna Brateiu, sat Buzd, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, ochi căprui, păr grizonat.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta o șapcă de vară gri, geacă albastră cu inserții albe, pantaloni albaștri și ghete maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ada Abrudean

Acum 3 luni

Caautati-l in zonele in care se poate fura fier.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus