Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

FOTO - Aproximativ 100 de persoane vaccinate de echipa mobilă a MApN, la Marpod. Urmează Chirpăr, Nocrich și Alțâna

FOTO - Aproximativ 100 de persoane vaccinate de echipa mobilă a MApN, la Marpod. Urmează Chirpăr, Nocrich și Alțâna

Aproximativ 100 de persoane au fost vaccinate astăzi, la Marpod, de echipa mobilă formată cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale. Vor urma localitățile Chirpăr, Nocrich și Alțâna. Echipa mobilă a fost constituită pentru a imuniza persoanele care și-au exprimat dorința de vaccinare, însă nu pot ajunge la un centru de vaccinare fix.

Astăzi, 21 aprilie, cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale s-a alăturat campaniei de vaccinare o echipă de vaccinare mobilă formată dintr-un medic, doi asistenți, un registrator din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, un paramedic din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ Sibiu și patru subofițeri ai Poliției Militare, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.  

Activitatea echipei a debutat cu o acțiune de vaccinare în comuna Marpod pentru imunizarea celor aproximativ 100 de persoane care și-au exprimat dorința de vaccinare și dificultatea de a ajunge la un centru de vaccinare fix.

După încheierea imunizării din această localitate, echipa de vaccinare este așteptată în localitățile Chirpăr, Nocrich și Alțâna.

Odată cu începerea activității echipei de vaccinare mobilă din cadrul MApN, județul Sibiu a depășit pragul de 100.000 de doze de vaccin utilizate de la începutul campaniei de vaccinare din data de 31 decembrie 2020, și până în prezent.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus