Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Scad cazurile noi, scade și numărul internărilor

Scad cazurile noi, scade și numărul internărilor

68 de cazuri noi de infectare cu SARS CoV-2 a anunțat astăzi Instituția Prefectului, iar trendul descrescător început în urmă cu o lună se confirmă. Este astăzi o medie a cazurilor noi pe șapte zile de 77 de cazuri, cea mai mică înregistrată din 7 martie. În ultimele două săptămâni a început să scadă și presiunea pe spitalele COVID din județ. Numărul persoanelor internate a scăzut de la 370, cât a fost maximul înregistrat în acest al treilea val pandemic, la 304, câte sunt astăzi. În secțiile ATI COVID situația continuă să fie însă dificilă, cifrele rămânând constant în ultimele cinci săptămâni aproape de numărul maxim de paturi disponibile. Astăzi la ora 8 erau ocupate 38 de paturi. Totalul deceselor înregistrate în urma infectării cu SARS CoV – 2 în această lună a ajuns la 97, față de 102, câte decese au fost pe parcursul lunii martie.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 25201 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 68 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 19392 de persoane, iar 928 persoane au decedat, dintre care cinci în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 623 de teste.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus