Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

100 de morți în luna aprilie. Media cazurilor ajunge la minimul ultimelor două luni

100 de morți în luna aprilie. Media cazurilor ajunge la minimul ultimelor două luni

Cu cele trei decese înregistrate astăzi, numărul total al decesele cauzate de COVID a ajuns la 100 în această lună, fiind aproape de totalul înregistrat în luna martie – 102. Valul pandemic este în scădere evidentă la nivelul județului, media cazurilor noi pe șapte zile ajungând la minimul ultimelor două luni: 70 de cazuri. O medie mai mică se înregistra în 26 februarie – 68 de cazuri noi în ultimele șapte zile. Și datele legate de internările în spitalele COVID și secțiile de terapie intensivă din județ sunt mai bune. Astăzi sunt internate 294 de persoane și este prima dată când numărul scade sub 300 din 19 martie. În secțiile ATI COVID sunt astăzi internate 34 de persoane, fiind libere în județ șase paturi pentru adulți și trei pentru minori.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 25268 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 67 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 19487 de persoane, iar 931 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 294 de persoane, dintre care pe ATI 34 adulți și 3 minori. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 536 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 845 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 696 persoane în izolare la domiciliu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus