Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cîțu: ne gândim să renunţăm la mască după ce avem 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi

Cîțu: ne gândim să renunţăm la mască după ce avem 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi

Premierul Florin Cîţu a precizat joi că este prea devreme să se renunţe la purtarea măştii de la 1 iunie, menţionând că ar putea fi luată această măsură după ce se atinge ţinta de 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi împotriva COVID.

"După ce ne vaccinăm, vom renunţa şi la mască. La 1 iunie e cam devreme să renunţăm la mască. (...) Trebuie să ne gândim la a renunţa la mască după ce avem acea ţintă de 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi. Până atunci nu are sens să discutăm despre aşa ceva", a afirmat Cîţu, citat de Agerpres.

Premierul a spus că în perioada următoare ar putea fi deschise evenimente-pilot, menţionând că există propuneri la Ministerul Culturii pentru Teatrul Naţional şi Opera Română.

"Toate propunerile se vor discuta în Comitetul interministerial. Cred că pentru perioada următoare putem să vorbim doar de teste-pilot, de evenimente-pilot, de situaţii-pilot, nu putem să vorbim în perioada imediat următoare de a redeschide un sector sau altul în totalitate. Dar sunt deschis tuturor propunerilor, vreau să le văd, ele vor fi pe masa Comitetului interministerial şi vom lua o decizie împreună cu toţii", a afirmat Cîţu la Palatul Victoria, întrebat în legătură cu posibilitatea deschiderii restaurantelor, evenimentelor pe bază de testare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1257

Comentarii

2 comentarii

Sara

Acum 2 ani

Viseaza,Catule! Mai sunt 10 mil de romani in tara??? Pe hartia voastra...
Raspunde

McD

Acum 2 ani

...daca-i spui prima data la m.a.t.a sa renunte, atunci renunt si eu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus