Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

20 de decese Covid, în județ, în iulie și august. Media vârstei lor: 77, 6 ani

20 de decese Covid, în județ, în iulie și august. Media vârstei lor: 77, 6 ani

3 din cei 20 de sibieni care au decedat în lunile iulie și august, în urma infectării cu SARS CoV-2, în județul Sibiu, au ajuns într-o secție ATI, conform datelor primite de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.

În comparație, până în luna martie 2020 erau produse în Sibiu 1.830 de decese Covid, iar media vârstei persoanelor decedate era de 72 de ani, cu 5 ani mai mică decât aceste ultime 20 de cazuri.

Din totalul de 20 de decese, în 11 cazuri era vorba de persoane nevaccinate, iar media vârstei acestora era de 77,4 ani. În cazul celor 9 persoane care au decedat și erau vaccinate, media vârstei era de 77,8 ani.

În total, au fost 12 bărbați (media vârstei 77,4 ani) și 8 femei (77,12 ani), iar media generală a vârstei tuturor a fost de 77,65 ani.

Dintre persoanele vaccinate care au decedat, 7 erau bărbați și două – femei.

În ultimele 24 de ore au decedat în județ două persoane, în urma infectării cu noul coronavirus.

O femeie de 79 de ani din Porumbacu de Jos a decedat într-o secție non-ATI, iar un bărbat de 91 de ani, din Sibiu, a murit la Spitalul Clinic Județean Sibiu, secție non-ATI. Ambii erau nevaccinați.

Citește și: Analiză. Toate datele legate de decesele Covid, din fiecare localitate din județ. Anul trecut, unul din cinci decese a fost provocat de coronavirus

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus