Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Actualizare. Magazinele sunt deschise astăzi până la ora 20. Terasele, nu se știe

Actualizare. Magazinele sunt deschise astăzi până la ora 20. Terasele, nu se știe

Actualizare. Inițial, în cursul dimineții, reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu au anunțat că ”da, și terasele” intră în categoria operatorilor economici care pot funcționa până la ora 20:00. Ulterior, au anunțat că vor reveni cu precizări. Detaliile, însă, n-au mai fost furnizate, iar solicitările Turnul Sfatului au rămas fără răspuns.

Știre inițială. Vinerea aceasta și în cea următoare, în 23 aprilie și 30 aprilie, magazinele și terasele sunt deschise până la ora 20, indiferent de nivelul ratei de incidență, potrivit informării de presă transmise de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului.

"Conform art. 5 alin 2 din Hotărârea nr. 37/2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în zilele de 23 aprilie 2021 și 30 aprilie 2021 operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00, indiferent de nivelul ratei de incidență" se arată în informarea citată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus