Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere creative

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere creative

În weekend-ul Floriilor avem parte de mai multe evenimente la care putem participa online, de acasă, dar și de câteva activități în aer liber. Mergem în drumeții, participăm la ateliere de creație, petrecem timp cu prietenii, ieșim în oraș sau ne bucurăm de eco-weekend. Să nu uităm însă de noile restricții impuse de autorități pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Acolo unde incidența este de peste 4 la mie în ultimele 14 zile în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația este permisă până la ora 20,00, iar operatorii economici funcționează până la ora 18. 

Vineri, 23 aprilie

Bucură-te alături de prieteni sau familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și acest final de săptămână se transformă la Sibiu în eco-weekend. De la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă, 24 aprilie

De la ora 9, Sibiu Tour Guide, Transylvania Guide Sibiu și Sibiu Tourism organizează  o drumeție pe cărările păstorilor din Gura Râului. Mai multe detalii găsiți aici.

Arju Art- Mic Hub Creativ organizează evenimentul „Weekend de Florii cu cadouri mii”. Toate informațiile le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Mango Bar vă așteaptă să vă petreceți după amiază într-o atmosferă întreținută de Alex Zara. Informații suplimentare aflați aici.

Duminică, 25  aprilie

Tot în acest weekend la Șura Mare se organizează un târg cu vânzare de flori, răsaduri, arbuști pentru casă și grădină, peisagistică și amenajare spații verzi. Mai multe detalii puteția afla pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 11, Teatrul Gong transmite live „Atelierul de Meșterilit - Cuib de păsărele”, coordonat de Aurelia Calinescu.

De la ora 17, Yoga studio Sibiu organizează o meditatie de sunete sacre de gonguri si boluri tibetane de Luna Plină. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus