Duminică,
05.02.2023
Ninsoare
Acum
-3°C

Teste multe, pozitive sunt puține. Scade și numărul persoanelor internate în spitalele COVID

Teste multe, pozitive sunt puține. Scade și numărul persoanelor internate în spitalele COVID

912 de teste s-au efectuat în ultimele 24 de ore și s-au depistat 67 de cazuri pozitive, determinând o rată de pozitivare de 7,34%, una din cele mai mici din acest an. Scăderea numărului de cazuri active poate fi observat și din rata incidenței, dar și graficul care arată numărul persoanelor internate în spitalele COVID. Astăzi sunt 283 de paturi ocupate, cele mai puține din 19 martie, atunci când erau internate 280 de persoane. Urmele acestui val trei al pandemiei pot fi observate însă în procentul mortalității: 5,22%. Au decedat în această lună 105 persoane dintr-un total de 2008 cazuri pozitive depistate și înregistrate de către DSP Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 25335 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 67 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 19585 de persoane, iar 936 persoane au decedat, dintre care cinci în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 283 de persoane, dintre care pe ATI 36 adulți și 3 minori. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 912 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 794 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 695 persoane în izolare la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus