Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Patru pacienți COVID internați în stare gravă la Spitalul Județean au fost vizitați de rude

Patru pacienți COVID internați în stare gravă la Spitalul Județean au fost vizitați de rude

Patru vizite ale aparținătorilor au avut loc, până în această dimineață, la pacienții internați în stare gravă în modularele ATI- COVID aflate la Spitalul Clinic Județean Sibiu, spun reprezentanții unității. De asemenea, două cereri erau în curs de aprobare.   

Vă reamintim că din 22 aprilie bolnavii de COVID care au forme severe ale bolii și sunt internați la Spitalul Clinic Județean Sibiu pot fi vizitați de aparținători. Reprezentanții spitalului au elaborat un protocol aplicabil, iar cei care doresc să-și viziteze bolnavii, om pot face după ce completează o cerere tip și o declarație de propria răspundere. Citește și „Bolnavii de COVID internați cu forme severe la Spitalul Județean din Sibiu pot fi vizitați de aparținători”.

Potrivit reprezentanților spitalului, până în această dimineață, au avut loc patru astfel de vizite și alte două cereri se aflau în curs de aprobare. Pe durata vizitei, aparținătorul este însoțit de personal medical. Situația vizitelor este în dinamică.

„Până în momentul de față au avut loc patru vizite ale unor pacienți infectați cu Sars-Cov2 și internați în spațiile modulare ATI-Covid, situația fiind în dinamică. Pe durata vizitei, aparținătorul este însoțit de personal medical. Două cereri sunt în curs de aprobare”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus