Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Sibienii n-au mai avut răbdare: amenzi de șapte ori mai mari pentru plimbări pe timp de noapte

Sibienii n-au mai avut răbdare: amenzi de șapte ori mai mari pentru plimbări pe timp de noapte

Cum în noaptea de Înviere interdicțiile privind libera circulație au fost ridicate, mulți sibieni au încercat să se plimbe noaptea și cu o zi înainte. Tocmai de aceea, amenzile au crescut de mai bine de șapte ori.

7.250 de lei este valoarea totală a celor 14 amenzi date de polițiștii sibieni pentru cei care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, n-au mai respectat interdicțiile privind deplasarea (după ora 22:00, deplasarea mai este permisă doar pe bază de declarație, pentru cei care muncesc, trebuie să asigure asistență medical, trebuie să cumpere medicamente, să îngrijească diferite persoane ori au un caz de deces).

Cumulul amenzilor este de mai bine de șapte ori mai mare decât cel aplicat de polițiști sibieni pentru această abatere cu o zi în urmă (în noaptea de joi spre vineri au fost aplicate patru amenzi în valoare de 1.000 de lei).

În total, pe subiectul restricțiilor impuse în cadrul pandemiei, polițiștii sibieni au aplicat în cursul zilei de 1 mai 55 de amenzi, rezumă Instituția Prefectului Sibiu, într-un comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului. ”În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.500 de lei, dintre care: o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei; 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.250 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție și  14 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.250 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, arată sursa citată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3672

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus