Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Medie de 36 de cazuri pe zi. Scad internările în spitalele COVID și secțiile ATI

Medie de 36 de cazuri pe zi. Scad internările în spitalele COVID și secțiile ATI

35,71 este media infectărilor zilnice cu SARS CoV-2 în ultimele șapte zile, în scădere față de săptămânile precedente. Conform acestor date, suntem acum la nivelul zilelor de după sărbătorile de iarnă, cu cea mai mică rată de infecție din acest an. În spitalele COVID situația este mult îmbunătățită față de începutul lunii aprilie, vârful celui de-al treilea val pandemic la nivel local. Erau internate în această dimineață 214 persoane în spitalele COVID, iar în secțiile ATI erau 27 de paturi ocupate.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 25920 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 52 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 20422 de persoane, iar 988 persoane au decedat, dintre care două în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 214 de persoane, dintre care pe ATI 27 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 943 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1291 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 318 persoane în izolare la domiciliu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus