Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Niciun caz de îmbolnăvire cu SARS CoV-2 în școlile din Sibiu

Niciun caz de îmbolnăvire cu SARS CoV-2 în școlile din Sibiu

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, astăzi, 6 mai, nu există clase care să aibă cursurile suspendate din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor de la D.S.P. Sibiu și raportărilor din unitățile de învățământ ale județului Sibiu.

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 (luni, 8 februarie), un număr de 131 cadre didactice (68 au desfășurat ore față în față) și 130 preșcolari și elevi (87 dintre ei au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu, un număr de 18.717 elevi (31,95%) desfășoară orele în sistem online în unitățile de învățământ din U.A.T.-urile aflate în scenariul 2.

Este prima dată de la începutul anului școlar când nu se raportează niciun caz de coronavirus în școli.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus