Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
21°C

Peste 340.000 de euro strânși în campania „MamaEAici”: Secția de Neonatologie va avea sistem video și unul pentru consultații la distanță

Peste 340.000 de euro strânși în campania „MamaEAici”: Secția de Neonatologie va avea sistem video și unul pentru consultații la distanță

Peste 340.000 de euro s-au strâns în prima campanie realizată de asociația „La primul Bebe” în cadrul campaniei „MamaEAici”. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unui sistem de avertizare, a unui sistem video prin care mamele să-și vadă copii în incubator și a unui sistem de tele-comunicații pentru consultații la distanță pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Asociația luptă în continuare pentru strângerea de fonduri necesare în cumpărarea unei ambulanțe neonatale, ambulanță care lipsește Sibiului.   

Campania „MamaEAici” a fost demarată de asociația „La primul Bebe” în 22 aprilie, iar prin intermediul acesteia s-a urmărit realizarea unui proiect dedicat născuților prematur aflați în Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Citește și „MamaEAici”. Campanie pentru dotarea Secției de Neonatologie din Sibiu: sistem video și ambulanță neonatală”.

În urma campaniei, reprezentanții asociației au anunțat pe pagina de facebook că s-a reușit strângerea unei sume de 340.400 mii de euro, plus încă 5.000 de euro din donațiile companiilor cu care asociația a fost în contact strâns. Această sumă permite achiziționarea sistemului de supra-avertizare, a sistemului video prin care mamele își pot vedea bebelușii în incubator, iar micuții au posibilitatea de a auzi vocea mamelor și a sistemului de tele-consultații prin care bebelușii din zone îndepărtate pot fi consultați la distanță.

Singura provocare rămasă este achiziționarea ambulanței neonatale.

„Ca să putem achiziționa și ambulanța neonatală atât de necesară, eforturile echipei noastre nu se opresc aici. Căutăm cele mai bune oferte, soluții și continuăm demersurile pentru a obține sponsorizările necesare îndeplinirii acestui vis. Puteți să ne susțineți în continuare donând în contul Asociației dacă nu ați apucat să vă implicați în campanie, sau puteți dona impozitul pe venit/profit al firmei voastre”, scriu reprezentanții „La primul Bebe”.

La începutul campaniei, asociația și-a propus să strângă 450.000 de euro pentru a duce la bun sfârșit toate obiectivele, inclusiv ambulanța. S-au strâns 340.000 de euro. Nu ar mai fi mult.

Toți cei care doresc să sprijine financiar campania „MamaEAici” o pot face:

  • În contul Asociației LaPrimulBebe: RO59BACX0000001090724000, deschis la UniCredit Bank.
  • Donând impozitul pe venit/profit al firmei voastre

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus