Luni,
27.09.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Prima acțiune din acest an împotriva căpușelor. Dezinsecție în Cimitirul Municipal și Grădina Zoologică

Prima acțiune din acest an împotriva căpușelor. Dezinsecție în Cimitirul Municipal și Grădina Zoologică

Primăria Municipiului Sibiu va realiza în perioada 10-12 mai prima acțiune din acest an pentru combaterea căpușelor din domeniul public al orașului. Substanțele active vor fi pulverizate în parcuri și zone verzi, pe malurile râurilor și pârâurilor, în Cimitirul Municipal și în Grădina Zoologică, reprezentând o suprafață de peste 3 milioane de metri pătrați.

„Substanța folosită este Deltatim Plus și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat”, transmit reprezentanții primăriei într-un comunicat de presă.

Firma contractată pentru această acțiune este DD Chim. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, acțiunea va fi prelungită sau decalată.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Che

Acum 4 luni

https://criticarad.ro/actualizare-2-dosar-penal-vizand-firma-dd-chim-deva-cea-care-a-bagat-in-spital-40-de-copii-dupa-ce-a-efectuat-dezinsectia-dezinfectia-salilor-de-clasa-ale-liceului-german-de-pe-strada-posada/
Raspunde

Bobo

Acum 4 luni

In parcul Sub Arini pe cand ?
Raspunde

Manuel Mana Iute

Acum 4 luni

Dar de masturbatori cand dau .... ? ca tot era invazie, acum vreo o luna...
Raspunde

@manumanuel

Acum 4 luni

Dar de ce vrei sa dai de ei? Faceți un grup?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus