Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

A fost prins agresorul taximetristului lăsat să zacă inconștient mai multe ore, în cartierul Reșița

A fost prins agresorul taximetristului lăsat să zacă inconștient mai multe ore, în cartierul Reșița

Polițiștii sibieni au reușit să rețină un tânăr de 26 de ani, care este bănuit că l-ar fi agresat pe taximetristul de la 953 și l-ar fi lăsat apoi să zacă în stare de inconștiență, mai multe ore, pe strada Fundătura Lupeni. Se pare că agresorul ar fi făcut o comandă pe care ar fi refuzat să o plătească și a preferat să îl lovească pe taximetrist și să fugă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu l-au reținut pe sibian în această dimineață, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În fapt, sibianul este bănuit că, în noaptea de 5/6 mai, în jurul orei 00:30, după ce a efectuat unei firme de taxi o comandă telefonică pentru livrarea unor produse la o adresă de pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate, iar pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința. Victima, sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 05:30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii sibieni, în seara zilei de 7 mai s-a reușit identificarea și prinderea presupusului autor, acesta fiind reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Sibianul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continua la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – BIC, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ID

Acum 2 ani

Fundatura Lupeni este in cartierul Reșița ?? Nu știam...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus