Duminică,
05.02.2023
Ninsoare
Acum
-4°C

Cel mai mic număr de persoane internate din ultimele 10 săptămâni

Cel mai mic număr de persoane internate din ultimele 10 săptămâni

200 de paturi sunt ocupate în spitalele COVID din județ, fiind cel mai mic număr din 3 martie. În secțiile ATI COVID sunt internate 28 de persoane, iar în ultimele 24 de ore a decedat o singură persoană în urma infectării cu SARS CoV-2. Au fost depistate ieri 42 de cazuri noi din 520 de teste efectuate, media pe șapte zile fiind de 41.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26002 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 20532 de persoane, iar 989 persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1023 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 315 persoane în izolare la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Aci Duțu

Acum 1 an

vaccinarea dă deja rezultate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus